ENTer

Beste aios en opleiders,

Op woensdag 31 januari 2024 nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het ENTER2 symposium in het Anatomiegebouw  te Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst gaan we aandacht en tijd besteden aan ‘van werkdruk naar werkgeluk’. Hoe kunnen we het werkgeluk tijdens de opleiding KNO vergroten? In 2022 hebben alle aios kno de enquête ‘gezond en veilig werken’ toegestuurd gekregen om in te vullen. De resultaten van deze enquête zullen we bespreken tijdens het symposium. Daarna gaan we gezamenlijk aan de slag om tot concrete actiepunten te komen om de veiligheid en werkplezier te vergroten. Verder hebben wij een aantal sprekers uitgenodigd ter inspiratie.

Programma (concept):

15.30: welkom en enquête

16.00: plenaire sessie met Kitty Droogh – de Greve

17.00: plenaire sessie met Marieke van Zanten

18.00-19.00: walking diner

19.00-20.15: interactieve sessie

20.15: wrap up

20.45: afsluiting

Accreditatiepunten: Voor dit symposium zijn accreditatiepunten aangevraagd

Wieaios en opleiders/leden van de opleidingsgroepen van alle universitaire en niet-universitaire klinieken in Nederland. Er is ruimte voor maximaal 120 personen. We streven naar een afvaardiging van ongeveer 40 aios en 80 opleiders/leden van opleidingsgroepen, waarbij elke universitaire en niet-universitaire kliniek vertegenwoordigt is. Indien er veel aanmeldingen zijn uit één kliniek, dan zullen we werken met een reservelijst.

Inschrijfkosten (inclusief diner):

Opleiders:          130 euro *

AIOS:                    80 euro *

* De inschrijfkosten zijn verhoogd t.o.v. 2 jaar geleden omdat er helaas geen reserves meer beschikbaar zijn uit de Cocon stichting en er geen sponsoring vanuit de industrie is gevraagd om deze dag onafhankelijk te houden van de industrie

Uw aanmelding is pas definitief nadat u betaald heeft. Hier kunt u de algemene voorwaarden voor bij- en nascholingsactiviteiten van Nederlandse Vereniging voor Keel-Neus-Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Halsgebied (NVKNO).

U ontvangt een factuur bij de registratie op de dag zelf.

Locatie:

Het anatomie gebouw

Bekkerstraat 144

Utrecht

Voor informatie over de route, OV-mogelijkheden en (betaald) parkeren, verzoek ik u de website te bezoeken www.anatomiegebouw.nl. Houdt er rekening mee dat u niet voor de deur kunt parkeren.

Aanmelding:

Vóór 10 januari 2024  via onderstaande aanmeldformulier:

Nb: indien er veel aanmeldingen uit één kliniek zijn, dan kunt u op een reservelijst komen te staan. Na de verstreken aanmelddatum zal er contact met u en uw collega’s worden opgenomen. Er zal indien nodig restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

Vragen:

Neem contact op met het KNO-bureau (kno@kno.nl) of Cindy Nabuurs (cindy.nabuurs@radboudumc.nl).

 

Wij hopen velen van u te zien op 31 januari 2024!

Hartelijke groeten namens de ENTER2 symposium commissie 2024

Ivonne Ligtenberg

Stephanie Winters

Cindy Nabuurs

Tessa van Doeveren

Ineke Pruijn

Merel Burgering

Grace Ragghoe

Bezoekadres KNO-vereniging

Domus Medica
Mercatorlaan 1200
3528 BL UTRECHT

Telefoon: 030-3201215
E-mail: kno@kno.nl
KVK-nummer: 40530517

Routebeschrijving

Bankrekening

NL25RABO0103469699
BIC/SWIFT-code: RABONL2U