(KH) Ben je jong en heb je last van oorsuizen (tinnitus), dan heb je vast vragen. Zoals ‘hoe ga ik er mee om?’, ‘is er nog iets aan te doen?’, ‘kan ik nog wel uitgaan?’. Ook kan het zijn dat je je onbegrepen voelt en misschien krijg je wel eens het idee dat je de enige bent die het heeft. Zoals Jan Deken, vrijwilliger bij de werkgroep jongeren & tinnitus, al in het vorige nummer van Hoormij Magazine zei: “Steeds meer mensen kampen op jonge leeftijd al met gehoorbeschadiging. Men onderschat hoeveel impact het oorsuizen op je leven heeft. Daarom is het goed dat er aandacht voor is.”
Op donderdag 9 juni organiseert Stichting Hoormij daarom een avond voor jongeren met oorsuizen. In een kleine groep delen we ervaringen, beantwoorden we je vragen en geven we praktische tips om met je oorsuizen om te gaan. Denk aan onderwerpen als: behandelingen, begeleiding, school en studie, uitgaan. Het doel is dat je controle krijgt over je oorsuizen en de tips en ervaringen je positief inspireren.

Tijd: 19:00-21:00 uur
Locatie: Stichting Hoormij, Randhoeve 221, 3995 GA Houten
Kosten: gratis
Aanmelden of meer informatie: stuur een e-mail naar tinnitus.jongeren@stichtinghoormij.nl (ook als je op deze datum niet kunt, maar wel geïnteresseerd bent).